Wisse Stenchlak

Dagvoorzitter | Facility Artist | Atelier Facilitair

Wisse is een enthousiaste verbinder en een energieke vernieuwer. Zijn blik is gericht op ontdekken, inspireren en samen iets nieuws gaan doen. Hij is bekend in de facilitaire wereld en werkte onder andere bij Heyday FM, ISS en Arrange Group. Wisse vertelt graag verhalen over zijn ontdekkingen en gebruikt dit in de dingen die hij in zijn Atelier doet en maakt samen met klanten. Hij jaagt graag vernieuwing aan in Facilitair Management om zo anderen enthousiast te maken. 

Jarno Duursma

Opening keynote | Trendwatcher, futurist & auteur | Studio Overmorgen

Jarno Duursma is trendwatcher, futurist en TEDx spreker. Hij is auteur van vier boeken over digitale technologie, onder andere over kunstmatige intelligentie en Blockchain. Jarno schrijft momenteel aan zijn vijfde boek: "How to stay human in the era of artificial intelligence". Hij is alumnus van Singularity University in Silicon Valley, en hij maakt TechTrips naar China om daar de digitale wereld te verkennen. Jarno is eigenaar van Studio Overmorgen en was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht.

Erik Ubels

Closing keynote | Chief Technology Officer | EDGE Technologies

Erik Ubels is sinds januari 2016 Chief Technology Officer bij EDGE Technologies. Daarvoor was hij ruim 23 jaar verbonden aan Deloitte, waarvan de laatste drie jaar als director Information Technology & Workplace Services. In die hoedanigheid was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder meer het Deloitte-kantoor The Edge in Amsterdam. 

René van der Vlugt

Digital Transformation lead | Microsoft 

René werkt sinds 2000 bij Microsoft in verschillende functies zowel in Nederland als in de Verenigde Staten. Als Digital Transformation lead was hij vanaf visievorming tot en met uitvoering nauw betrokken bij de grootschalige verbouwing van het Microsoft kantoor The Outlook op Schiphol in 2018. 

Thomas Thunnissen

Manager BeSense | Heijmans

Thomas is een innovator in hart en nieren. Dit is te zien door zijn gevolgde studie Innovation Sciences aan de TU te Eindhoven. Bij Heijmans kwam deze achtergrond goed van pas bij het opzetten van BeSense, waar hij in relatief korte tijd samen met zijn team en partners een grote stap heeft gezet in het slimmer maken van gebouwen.

Gerard van der Hoeven

Smart Building Expert | Priva

Gerard startte in 1992 als software engineer en heeft sindsdien ontzettend veel ervaring opgedaan in de wereld van gebouwautomatisering. Hij is ondertussen Priva’s smart building expert en volgt alle trends op het gebied van het optimaal opzetten en inzetten van een slim gebouw. Hij kijkt daarbij naar alle facetten van het gebouw die er voor zorgen dat een gebouw voor zijn eindgebruikers werkt, en niet andersom. Altijd met als doel de gebruiker zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen.

Robert van Westing

Directeur Service | KONE BV

Robert heeft brede internationale ervaring binnen de branche met Business Development en Change Management als speerpunten van de laatste 10 jaar. Als werktuigbouwkundige gegroeid van engineer naar people manager en van junior naar directeur service. Hij is continu op zoek naar verbetering en de juiste mindset.